1051 Budapest V. kerület , Honvéd u. 20/a.

Honvéd Center NEW

Iroda bérlet díj

21-22€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

3 150 Ft/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

1 357 m2

Min. bérbeadható iroda

338 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

2 079 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória A kategóriás
  • Hirdetéskód 7802392

Az iroda leírása

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
Az épületek mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival kiválóan megközelíthetőek. A 2-es metró (piros metró) a 70-es és a 78-as trolibusz, a 2-es illetve 2A jelzésű villamosok megállója a Kossuth téren, míg a 15-115-ös busz megállója az épület előtt található.
LTALÁNOS LEÍRÁS
A Honvéd Center és a Honvéd Center New iroda-komplexum Budapest belvárosának szívében, az ötödik kerületben helyezkedik el. Az épület-együttes a Honvéd utca és a Szalay utca sarkán, a Parlament és a Kossuth Lajos tér közvetlen szomszédságában található. A környező utcák számos minisztériumnak, bíróságnak, banknak, kamarának, és hivatali épületnek adnak otthont. Mindezek mellett pedig itt található a főváros illusztris antikvitás- és galéria övezet.
A Honvéd Center összesen 3 600 m2 irodaterületet kínál a földszinten és négy emeleten. A Honvéd Center egy a századfordulón épült és igényesen felújított épület impozáns belső terekkel, XIX. századi homlokzattal, üvegtetős átriummal és nagystílű márványlépcsősorral. Mindkét épület megfelel a kiváló lokáció mellett a magas presztízsű „A” kategóriás irodaházak elvárásainak. A két épület alatt egy közös mélygarázs került kialakításra, melybe a Honvéd utca felől lehet behajtani. Az épületek közvetlen közelében számtalan szolgáltatás megtalálható, mint bankok, ATM-ek, éttermek, posta, bevásárló helyek stb.Az alaprajz körfolyósós elrendezése egy belső fedett átriumot ölel körbe panorámaliftekkel. Az alaprajz rugalmassága lehetővé teszi midnd a cellázott, mind pedig az egyterű irodák kialakítását, amelyek a belső átriumra, vagy az utcafronra néznek.
MŰSZAKI ADATOK
- Fan-coil légkondícionálók
- Teljeskörű épületfelügyelet
- Egyedi igényekre szabható irodák
- Antisztatikus moduláris szőnyegpadló
- 35 parkolóhely amélygarázsban
- Két lift
- szintenkénti teakonyha
- szintenkénti mosdók

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
földszint - 335 m2 22 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
1. emelet - 282 m2 22 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
WING Zrt
+36 1 451 4760