1033 Budapest III. kerület , Őszike utca 1

BKS Üzletház

Iroda bérlet díj

5,50-5,50€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

2,10 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

1 m2

Min. bérbeadható iroda

0 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

920 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória B kategóriás
  • Hirdetéskód 7840889

Az iroda leírása

Az ingatlan 100 % bérbe adva

A BKS Üzletház a III. kerületi Békásmegyer, Ezüsthegyhez közeli részén helyezkedik el, közszolgáltatók és oktatási intézmények közvetlen közelében, a tömegközlekedési eszközöktől pár méterre.

A jellemzően 10 emeletes, 100 lakásos panelházak között építettük fel a mintegy 920 nm hasznos alapterülettel rendelkező üzletházunkat, kiskereskedő piacterünket.
A kerület ezen részében élők száma 38.000 fő, így ennek megfelelően a prognosztizálható vásárlószám is igen magas. Az azonnal bérelhető, üzlethelyiségek mindegyike teljesen átépített, minden műszaki és esztétikai követelménynek megfelel. Az épület hátsó részén található rámpa és ipari kapu teszi lehetővé a gyors áruszállítást és mozgatást.
A BKS Üzletházban a biztonságot a 0-24 órás kamerarendszer mellett riasztó és az üzletek külön zárhatósága garantálja.
Az üzemeltetési díj tartalmazza a kamerarendszer, gondnoki szolgálat, biztosítás, a közös területek takarításának és a hulladékszállításnak költségét valamint a közös terek temperáló fűtésének díját.
A bérlők körét a helyi lakosság igényeinek megfelelően választjuk ki, ezzel megteremtve a törzsvásárlói bázis kialakításának lehetőségét. Az Üzletház közvetlen környezetében díjmentes parkolás lehetséges. A BKS Üzletházban bérleti jog megváltása nélkül, kedvező feltételek mellett biztosítjuk új üzleteinket!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
Földszint 920 m2 - 5,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
Bérbe adva

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
IN-Management Kft.
+36 1 920 2080