1033 Budapest III. kerület , Vörösvári út 105.

Vörösvári út 105. Irodaház

Iroda bérlet díj

9,50-12€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

1,50 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

1 206 m2

Min. bérbeadható iroda

1 206 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 206 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória B kategóriás
  • Hirdetéskód 7806018

Az iroda leírása

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
Hosszútávú bérlésre kínáljuk a Vörösvári út 105. szám alatt található, 19. század végén épült, több mint 1200 négyzetméter alapterületű irodaházat, Óbuda frekventált részén, a Vörösvári út-Bécsi út találkozásának közelében.

Az irodai hasznos tér 972 négyzetméter, a pince részen a gépészet kap helyet, továbbá egy része raktározásra is alkalmas, 234 négyzetmétert ölel fel.

A patinás épület alatt húzódó alagsorban tároló helyiségek és az épület gépészeti helyisége található. A földszinten a hat iroda mellett tágas fogadótér és recepció várja az érkezőket, valamint konyhával felszerelt étkező áll az alkalmazottak rendelkezésére. Az első emeleten a kisebb irodákon túl, a folyosó két végén 3-3, egymásból nyíló tágas iroda, míg a tetőtéri szinten két nagytermes közösségi iroda és szeparált kisebb irodák kerültek kialakításra. Emeletenként mosdó és teakonyha helyiség teszi teljessé a belső kialakítást.

A hűtő-fűtő rendszert fan-coil rendszer biztosítja a helyiségekben. Az irodaház tőszomszédságában, mélygarázsban, bérleti díj ellenében a parkolás is biztosított.

Az irodaház egyedi kialakítása tükrözi a környék hangulatát. Nyugodt környezetben, különleges hangulatú, jól megközelíthető elegáns épület, amely kiválóan alkalmas többek között pénzintézetek, szerkesztőségek, továbbá magánklinikák, magániskolák vagy intézmények kihelyezett irodai funkciójára.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
M-12/B Kft.
+36 20 270 9340