1024 Budapest II. kerület , Árpádfejedelem útja 26-28

Fedezze fel az Ön igényei szerinti munkavégzési lehetőségeket Regus Obuda Gate

Iroda bérlet díj

26,73-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

2 134 m2

Min. bérbeadható iroda

1 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

2 134 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792062

Az iroda leírása

Modern irodahelyiség, folyóra néző kilátással
A Dunára és a Margit-szigetre nyíló gyönyörű panorámakilátással az Árpád fejedelem útja 26. bármilyen vállalkozás számára bámulatos otthont nyújt. A gyalogosan öt percre található Szépvölgyi úti HÉV-megállónak köszönhetően innen az ingázás sem jelent problémát, ráadásul ügyfeleit is gond nélkül vendégül láthatja.

Ebédidőben felszabadíthatja felesleges energiáit a helyi fitneszteremben, vagy szívhat egy kis friss levegőt a folyóparton és a környező parkokban tett séta közben. Már le is telt a munkaideje? Akkor harapjon valamit egy közeli kávézóban vagy étteremben.

A RegusObuda Gate található irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 323 7623