1092 Budapest IX. kerület , Soroksári ú 44

Fedezze fel az Ön igényei szerinti munkavégzési lehetőségeket Regus MillPark Centre

Iroda bérlet díj

22,35-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

250 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 688 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792025

Az iroda leírása

Népszerű irodahelyszín magával ragadó, folyóra néző kilátással
Alakítsa ki üzleti bázisát Ferencvárosban, a budapesti Mill Park 2. emeletén. Bővítse hálózatát a főváros nyüzsgő üzleti negyedében, a közeli buszos és vasúti átszállási lehetőségek miatt ügyfelek fogadására is kifejezetten ideális helyszínen.

Merüljön el az ikonikusnak számító Dunára néző kilátásban, mielőtt munkához látna ebben a világos és korszerű irodai környezetben. Vigye magával a laptopját a teraszra, ahol kiszakadhat a megszokott ritmusból, munka után pedig sétáljon át a környék gyönyörű parkjain, vagy vacsorázzon meg egy folyóparti étteremben.

A RegusMillPark Centretalálható irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 323 7623