1051 Budapest V. kerület , Kálmán Imre u. 1.

Rugalmas kialakítású irodák Regus President Centre

Iroda bérlet díj

21,31-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

900 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

3 205 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792006

Az iroda leírása

Egy fontos üzleti helyszín Budapesten
Rendezkedjen be vállalkozásával a főváros szívében, Budapest legfontosabb kormányzati épületeinek gyűrűjében. A Kálmán Imre utca 1. egy komoly presztízzsel bíró környék kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel a város bármely pontjára.

Válassza munkahelyéül ezt a korszerű épületet, amely kívül lenyűgöző, csiszolt téglafalakkal, belül pedig modern és stílusos kivitelezésű berendezéssel várja. Jólesne egy kis pihenő? Sétáljon egyet a közeli Szabadság téren. A munkaidő lejárta után pedig harapjon valamit a munkatársaival a gyalogosan is könnyűszerrel megközelíthető kávézók vagy éttermek egyikében.

A Regus President Centre található irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 701 0460