1051 Budapest V. kerület , Szabadság tér 7.

House of Business Bank Center

Iroda bérlet díj

20-25€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

3,50 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

300 m2

Min. bérbeadható iroda

8 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 800 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7802394

Az iroda leírása

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel – pl. metró (270m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) – és autóval is könnyedén megközelíthető. A Nyugati pályaudvar 1 km-re, a főbb autópályák (M0, M1, M3, M7) 5 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található az épülettől.
ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
Business Centerünk Budapest belvárosában, az A+ kategóriás, prémium minőségű Bank Center épületében, a Duna közelében, nem messze az Országház épületétől található. Hazánk egyéb fontos szervezeteinek központjai is a közelében helyezkednek el. Az V. kerület lényegében országunk üzleti és adminisztratív centruma. A főváros ezen részében számos park és zöldövezet, vendéglátó egység, kávézó, cukrászda várja a látogatókat, valamint bevásárlási lehetőségekből, üzletekből sincs hiány.

Az épületet Dr. Finta József, nemzetközi szinten közismert, neves építész tervezte, a feladattal pedig a kanadai Olimpya és York ingatlanfejlesztő bízta meg. Az 1995-ben egyedileg megépített irodaház négy tízemeletes toronyépületből áll. Az üzletek és irodahelyiségek 32 ezer négyzetméteren helyezkednek el, természetesen mindegyik a prémium kategóriába tehető. A Magyar Nemzeti Bank és a régi Tőzsdepalota ugyancsak a szomszédságába esik.

Az irodák felszereltsége kiváló, modern telekommunikációs rendszerekkel ellátott, ennek köszönhetően megvalósíthatóak sajátos irodai megoldások is. Egy emelet megközelítőleg 1300 négyzetméter, négycsöves hűtő-fűtő berendezés gondoskodik az ideális hőmérséklet megteremtéséről, illetve mindenhol állmennyezett van.

Az alagsorban szinte bármi beszerezhető, annyi üzlet, étterem, kávézó került kialakításra, a biztonságról pedig az emeleteken található tűzjelző és sprinkler rendszerek gondoskodnak.

A Platina Torony első emeletén két konferenciaterem is helyet kapott, egy kisebb, ami 90 fő befogadására képes, illetve egy nagyobb, 100-110 fős, amelyek akár egybe is nyithatóak, így adott a lehetőség több résztvevős esemény szervezésére. Az ablakokból kitekintve rálátni a Szabadság térre és a Magyar Nemzeti Bankra.

A Bank Center étterme önkiszolgáló, és rengeteg finom ételkülönlegesség megtalálható a kínálatban, ráadásul még ingyenes internetelérést is biztosítanak a vendégeik számára. Az épületben egy prémium eszközökkel felszerelt, 600 négyzetméteres fitneszterem várja a mozogni vágyókat reggel 6, és este 10 óra között, ahol aerobic és spinning órákra is lehet jelentkezni.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
I. Emelet 600 m2 - 30 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
Gránit Tower
I. Emelet 600 m2 - 30 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
City Tower
II. Emelet 600 m2 300 m2 30 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
City Tower

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
House of Business MOM Park Kft.
+36 30 183 8130