1113 Budapest XI. kerület , Balatoni utca 2/a

Találkozzon, dolgozzon professzionális Regus BudapestOne Centre irodaházban

Iroda bérlet díj

25,43-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

500 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 483 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7790196

Az iroda leírása

Modern irodahelyiség a főváros egy ikonikusnak számító helyszínén
Az egyedülálló Budapest ONE irodahelyisége lenyűgöző otthont kínál vállalkozásának. Ez az Őrmező városrészben található ikonikus épület nagyszerű összeköttetésekkel rendelkezik, és könnyen megközelíthető az M1-es és M7-es autópályákról, valamint a közelben lévő kelenföldi metróállomáson keresztül.

Fogadja látogatóit az ámulatba ejtő előcsarnokban, majd kísérje át őket az üzleti tárgyaláshoz ideális tágas és kellemes belső terekbe vagy a napsütötte tetőteraszra, ahol friss levegőt szívhatnak. Munka után pedig irány egy belvárosi étterem vagy üzlet – a lehetőségek száma végtelen.

A RegusBudapestOne Centretalálható irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 701 0460