1113 Budapest XI. kerület , Fehérvári út 126-128

Irodák, szolgáltatások és további támogatás a hatékonyabb munkavégzés elősegítésére Regus Spirit Centre

Iroda bérlet díj

16,24-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

250 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

840 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792067

Az iroda leírása

Irodahelyiség Budapest egyik legnépszerűbb üzleti helyszínén
Válasszon tökéletes székhelyet vállalkozása számára Dél-Buda népszerű irodaháza, a Spirit Corner kínálatából. A XI. kerületben található Spirit Centre egy könnyen megközelíthető kereskedelmi központban helyezkedik el a főváros egyik legkeresettebb üzleti negyedében. A kiváló közúti kapcsolatok és a közeli villamosmegálló az ingázást is nagyban megkönnyíti.

Fogadja látogatóit ebben a kőépületben, amelyet tökéletesen ellensúlyoz a gyönyörűen parkosított kert, a fényárban úszó belső terek és a fákkal övezett bejárat. Jólesne egy kis pihenő? Pihenjen egyet a 6. emeleti teraszon, vagy fedezze fel a környék zöld területeit, üzleteit és helyi kávézóit.

A RegusSpirit Centre található irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 323 7623