1113 Budapest XI. kerület , Október huszonharmadika utca 8-10.

Irodák, szolgáltatások és további támogatás a hatékonyabb munkavégzés elősegítésére Regus Ujbuda Allee Corner

Iroda bérlet díj

32,80-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

600 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 537 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792085

Az iroda leírása

Irodahelyiség egy könnyen megközelíthető üzleti központban
Helyezze vállalkozása székhelyét egy rendkívül könnyen megközelíthető pontra Újbuda szívében. Az Allee Corner üzleti központ ötpercnyi sétára található az Újbuda-központtól, a főbb metróállomások egyikétől, valamint a forgalmas kereskedelmi utcáknak számító Október huszonharmadika és Bercsényi utcákhoz is közel van, ami megkönnyíti az ingázást és az ügyfelek fogadását.

Fogadja vendégeit ebben a díjnyertes irodaépületben, amely az óriási ablakoknak és egy átriumnak köszönhetően természetes fényárban úszik. Munka utáni energialevezetésként térjen be a helyi fitneszterembe, vagy sétáljon le a bámulatosan szép Duna-partig.

A Regus Ujbuda Allee Corner található irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 323 7623