1139 Budapest XIII. kerület , Váci út 22-24

Rugalmas kialakítású irodák Regus West End

Iroda bérlet díj

30,58-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

250 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 313 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792088

Az iroda leírása

Irodahelyiség a belváros szívében, karnyújtásnyira minden fontos szolgáltatástól
Látványos székhelyet kínál vállalkozása számára Budapest egyik legforgalmasabb sugárútja, ahol minden szükséges szolgáltatást megtalál a környéken. A Westend Irodaház irodaterei a nyüzsgő Váci úton találhatók, közel a legnagyobb vállalatokhoz, valamint a busz-, villamos- és metrómegállókhoz.

Modern, puha bútorok kényelmében végezheti munkáját az óriási ablakokon beáradó természetes fényben, ahonnan bámulatos városi látkép tárul Ön elé. A munkaidő lejárta után csupán az út túloldaláig kell mennie, hogy nézelődhessen a nemrég még Közép-Európa legnagyobb bevásárlóközpontjaként számon tartott Westend City Center üzleteiben.

A Regus West End található irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 323 7623