1139 Budapest XIII. kerület , Váci út 91.

Fedezze fel az Ön igényei szerinti munkavégzési lehetőségeket Regus Northside Business Centres

Iroda bérlet díj

12,41-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

300 m2

Min. bérbeadható iroda

5 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

1 364 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Szolgáltatott iroda
  • Hirdetéskód 7792060

Az iroda leírása

An iconic business address in the Hungarian capital
Make commuting and hosting clients simple at one of Budapest’s most sought-after business addresses. Northside Business Centre features its own underground car park, lots of street parking nearby and Forgách utca metro station is right outside.

Impress your guests with the modern curved glass façade and stylish interior design and décor . Need a break? Get some fresh air by taking a stroll in the nearby parks, and when the working day is over, grab a bite to eat at the local cafes and restaurants.

A RegusNorthside Business Centres található irodaházaiban a következőkkel segítjük Önt:
Iroda: privát, teljesen bebútorozott és felszerelt, teljes mértékben az Ön igényeire szabott iroda egy személy vagy az egész csapat számára. Kínálatunkban a szolgáltatásokkal egybekötött irodákat és a személyre szabott irodákat ugyanúgy megtalálja, mint a készenléti, illetve a napi irodákat – olyan hozzáféréssel, amikor és ahogyan csak szüksége van rájuk.
Coworking: coworking helyeink kialakításakor a közös munkavégzést tartottuk szem előtt és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy átmeneti irodát vagy hot desket, és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.
Tárgyalótermek: tárgyalótermeink tökéletes helyszínként szolgálnak soron következő bemutatója, állásinterjúja vagy workshopja számára. Ezek mellé a legmodernebb technológiát és barátságos ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheti, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség esetén még cateringet is kérhet.
Virtuális iroda: virtuális irodáink a világ minden nagyobb városában elérhetők, így Ön profin képviselheti vállalkozását. Válassza ki új virtuális címét most, és állítsa össze saját csomagját a választható postatovábbítási és hívásfogadási szolgáltatásokból.
Tagság: az irodától a coworkingen át a lounge tagságig terjedő választékunk kellő rugalmasságot és szabadságot biztosít, bármilyen is legyen a munkastílusa. Sétáljon be kiterjedt globális hálózatunk bármelyik helyszínére és máris munkához láthat, az Önnek megfelelő gyakorisággal.

Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

Minden ár tartalmazza a kezdőárat. Az árak a kiválasztott opciók és szolgáltatások függvényében módosulhatnak.

Kérjen tájékoztatást most!

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Regus Kft
+36 1 323 7623