Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!

Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!


* : kötelező kitölteni

Irodapiaci hírek


Még mindig nagy a bizonytalanság az irodapiacon!

A pandémia után, az elmúlt egy évben az orosz-ukrán háború okán elszabaduló energiaár-emelkedés, a forintgyengülés és az infláció okán minden eddiginél súlyosabb kihívásokkal kellett szembe néznie a fővárosi irodaházak piacának. A bérlők a drága bérleti díjtól, magas rezsi költségektől, mindezek által a feleslegesen nagy területektől is szabadulnának, ami komoly kihívások elé állítja a bérbeadókat.  (more…)


Új, légies üvegcsodával válik teljessé a Liget Center

A Városliget mellett, a Néprajzi Múzeummal szemben tovább folytatódnak a WING fejlesztésben megvalósuló Liget Center kivitelezési munkálatai. A két felújítás alatt álló műemléki épület, a Liget Center Classic és Auditorium egy harmadik légies, modern, áttetsző, teljes üveghomlokzattal rendelkező épülettel, a Liget Center Vitrummal egészül ki. (more…)


Ma már mindenki zöld irodában akar dolgozni!

Nincsenek könnyű helyzetben az irodát kereső cégek, hiszen olyan helyet kell találniuk, ami számtalan elvárásnak kell, hogy megfeleljen, a frekventált elhelyezkedéstől az alacsony rezsiig. Nem mindegy persze, hogy mekkora lenne az ideális irodaterület sem, és fontos, hogy az irodatér rugalmas is legyen. És ha mindez még nem lenne elég, ott a környezetvédelem kérdése is. Nézzük, mire kell figyelni, és mit tehet az, aki ma Magyarországon rövid idő alatt szeretné megtalálni cége számára a tökéletes irodahelyiséget! (more…)