1013 Budapest I. kerület , Hattyú u. 14.

Hattyú Ház

Iroda bérlet díj

13-16€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

4 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

0 m2

Min. bérbeadható iroda

25 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

8 000 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória A kategóriás
  • Hirdetéskód 7806070

Az iroda leírása

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
Személygépkocsival: a Széll Kálmán tér és a Széna tér között nyíló, egyirányú Hattyú utcán haladva.

Tömegközlekedéssel: a metró Széll Kálmán téri állomásától, illetve a 4-6-os villamos Széna téri megállójától 2 percnyi séta.
ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
A Hattyúház 1998-ban épült multifunkcionális épület, amely egy sajátos építészeti stílus, a magyar organikus építészet egyik kiemelkedő alkotása. Külső megjelenésében a természetes anyagok (kő, fa, kőpala) használata és a magyar népi építészet forma- és motívumvilága jellemzi, amely az épületet egyedivé és attraktívvá teszi. Építészeti megoldásainak köszönhetően egyre nagyobb ismertséget és elismertséget vált ki a budapesti polgárok és a turisták körében. A Hattyúház Buda egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, a Moszkva tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedési eszközökkel (metró, villamos, autóbusz) vagy személygépkocsival Budapest minden részéről egyaránt könnyen megközelíthető. Különösen kedvező a közlekedési kapcsolata a Budai hegyoldalak exkluzív lakóterületeivel (II. és XII. kerület).
BÉRLŐI REFERENCIÁK
FirstMed magánklinika, MOD Kft., Bikram JÓGA Centrum, Marshaller Repülőjegy Kft., MIKI Travel, Health&Beauty Media, BORS Szerkesztőség, Borsonline, Ingenico Hungary Kft., Rob's Fashion Kft.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Appeninn Holding Nyrt.
+36 70 328 5013