Ferihegyen nyitotta meg első magyarországi üzletét a Digidog

A Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlantanácsadó az AIG/Lincoln-t képviselve sikeres bérleti megállapodást kötött a romániai központú, elektronikai termékeket forgalmazó Digidog vállalattal. A Digidog (a Domo cégcsoport alvállalata) egy 2,300 négyzetméteres üzlethelységet bérel a vecsési Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkban.

A Digidog (Domo) több üzletet üzemeltet Romániában és az első magyarországi boltját 2011. október közepén a Market Central Ferihegyen nyitotta meg. Eközben a vállalat egy webes felületű bolt működését is megkezdi, ahol még szélesebb termékskálát kínál majd vásárlóinak. Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának partnere és a kiskereskedelmi üzletág vezetője elmondta: „Nagyon örülünk annak, hogy egy ilyen jól teljesítő új piaci szereplő választotta a Market Central Ferihegyet. Biztosak vagyunk abban, hogy ez az új román márka a széles termékskálájának és elfogadható árainak köszönhetően sikereket fog elérni és tovább növeli majd a kiskereskedelmi park jó hírnevét.”

 

Szarvadi Lóránd a Digidog vezérigazgatója a következőket fűzte hozzá: „Bízunk abban, hogy a Digidog által kínált széles termékskála, valamint versenyképes áraink előnyt jelentenek majd a magyarországi elektronikai termékek piacán. A Market Central Ferihegy egy kiváló lokáció az első magyarországi üzletünk megnyitására és a jövőben további lehetőségeket keresünk majd az expanziós terveink megvalósításához.” Fekete Zsuzsa, az AIG/Lincoln bérbeadási vezetője elmondta: „A Market Central Ferihegy egy kiváló lokáció a Digidog számára, mely egy újszerű, elektronikai termékeket kínáló koncepcióval érkezett Magyarországra.  Nagyon örülünk a bolt nyitásának és büszkék vagyunk arra, hogy a Market Central Ferihegy lett Budapesten és környékén a legjobban teljesítő kiskereskedelmi park, a maga majdnem 99 százalékos bérbeadottsági szintjével.” A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó a vecsési Market Central Ferihegy kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Leier City Center Irodaház

Hunyadi J. u. 14.

kiadó iroda202 m2
bérleti díj10 - 12 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső