Ferihegyen nyitotta meg első magyarországi üzletét a Digidog

A Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlantanácsadó az AIG/Lincoln-t képviselve sikeres bérleti megállapodást kötött a romániai központú, elektronikai termékeket forgalmazó Digidog vállalattal. A Digidog (a Domo cégcsoport alvállalata) egy 2,300 négyzetméteres üzlethelységet bérel a vecsési Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkban.

A Digidog (Domo) több üzletet üzemeltet Romániában és az első magyarországi boltját 2011. október közepén a Market Central Ferihegyen nyitotta meg. Eközben a vállalat egy webes felületű bolt működését is megkezdi, ahol még szélesebb termékskálát kínál majd vásárlóinak. Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának partnere és a kiskereskedelmi üzletág vezetője elmondta: „Nagyon örülünk annak, hogy egy ilyen jól teljesítő új piaci szereplő választotta a Market Central Ferihegyet. Biztosak vagyunk abban, hogy ez az új román márka a széles termékskálájának és elfogadható árainak köszönhetően sikereket fog elérni és tovább növeli majd a kiskereskedelmi park jó hírnevét.”

 

Szarvadi Lóránd a Digidog vezérigazgatója a következőket fűzte hozzá: „Bízunk abban, hogy a Digidog által kínált széles termékskála, valamint versenyképes áraink előnyt jelentenek majd a magyarországi elektronikai termékek piacán. A Market Central Ferihegy egy kiváló lokáció az első magyarországi üzletünk megnyitására és a jövőben további lehetőségeket keresünk majd az expanziós terveink megvalósításához.” Fekete Zsuzsa, az AIG/Lincoln bérbeadási vezetője elmondta: „A Market Central Ferihegy egy kiváló lokáció a Digidog számára, mely egy újszerű, elektronikai termékeket kínáló koncepcióval érkezett Magyarországra.  Nagyon örülünk a bolt nyitásának és büszkék vagyunk arra, hogy a Market Central Ferihegy lett Budapesten és környékén a legjobban teljesítő kiskereskedelmi park, a maga majdnem 99 százalékos bérbeadottsági szintjével.” A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó a vecsési Market Central Ferihegy kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Haller Gardens

Soroksári út 30-34

kiadó iroda417 m2
bérleti díj14 - 14 €/m²/hó+áfa

BUDAFOKI BUSINESS CENTER

Budafoki út 209.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

GATEWAY OFFICE PARK

Dunavirág u. 2.

kiadó iroda5511 m2
bérleti díj11.9 - 12.9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

60 - 70m²
2018. 08. 08.
10 - 20m²
2018. 08. 06.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső