Komoly siker - Budapesten működik a világ egyik legfontosabb szervezete

Több mint 6000 négyzetméteres szolgáltatóközpontot nyitottak.

A UNICEF 6100 négyzetméteres első, globális szolgáltató központja a Cushman & Wakefield segítségével megkezdte működését a SEB Investment GmBH tulajdonában lévő Centrál Udvar irodakomplexumban.

20 lehetséges lokáció közül 3 maradt versenyben (Prága, Kuala Lumpur és Budapest), melyek közül végül Budapest került kiválasztásra. A döntést az alacsony költségek, a képzett munkaerő és Magyarország kiváló infrastruktúrája segítették. Az új budapesti központ főleg pénzügyi és HR feladatokat lát majd el.

Az új központ a UNICEF pénzügyi és HR feladatainak ellátását vezeti világszerte, mely lehetővé teszi a gyermekszervezet hatékonyabbá tételét és a költségek csökkentését. A globális szolgáltató központ az egész szervezetet látja majd el, több mint 300 alkalmazottal, több nyelven, az összes UNICEF kirendeltség adminisztratív feladatait, a kifizetéseket, a számla feldolgozást, a fizetéseket, a HR funkciókat és az informatikai ügyfélszolgálatot is beleértve.

Pados Gergely, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ügyvezetője elmondta: “Egyre több SSC választja Magyarországot más európai országokkal szemben, a magasan képzett, ámde olcsó munkaerő miatt.” Szántó Tamara, Associate, a Cushman & Wakefield bérbeadási szakembere hozzátette: “Több lehetőséget is mérlegeltünk Budapesten, de végül a Centrál Udvar adottságai és elhelyezkedése voltak a döntő érvek. A környező szolgáltatások, az elhelyezkedés, valamint a tömegközlekedési ellátottság voltak a UNICEF számára a legfontosabbak.”

Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

MBC Business Center

Vérmező út 4.

kiadó iroda2226 m2
bérleti díj11 - 12 €/m²/hó+áfa

Királyhágó Irodaház

Királyhágó tér 8-9.

kiadó iroda207 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső