A C&W A Krisztina Palace irodaház új üzemeltetője

A Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlan tanácsadó, hivatalos, meghívásos tender során elnyerte az egyedülálló, építészetileg kiemelkedő, az Union Investment tulajdonában lévő, 12. kerületi Krisztina Palace irodaház üzemeltetési megbízását.

A C&W ingatlanüzemeltetési és vagyongazdálkodási üzletága 2015. július 1-től veszi át a teljes épület üzemeltetést és ingatlankezelést, az AIG/Lincoln-tól, akik az épület 2010-es átadásától kezdve látták el ezeket a feladatokat. A helyszíni csapat kialakítása és a felkészülés az átvételre jelenleg is folyamatban van. 
 
Pados Gergely, a C&W budapesti irodájának ügyvezető igazgatója elmondta: “Egy ilyen kihívásokkal teli gazdasági helyzetben, amikor kevés új irodafejlesztés történt, mint ahogy az elmúlt három évben, ez a megbízás egy kiemelkedő lehetőség és örömmel tölt el minket, hogy a tulajdonos felismerte a hozzáadott értéket, melyet a C&W nyújthat.”
 
Szeifert János, a C&W ingatlanüzemeltetési és vagyongazdálkodási osztályának vezetője hozzátette: “Hatalmas elismerés a csapatnak, hogy elnyertünk egy ilyen jelentős megbízást a budapesti irodapiacon. Szolgáltatásaink köre, túlnyúlik az épület mindennapos üzemeltetésén, így biztos vagyok benne, hogy szakértelmünkkel és piaci tapasztalatunkkal felülmúljuk majd a tulajdonos elvárásait.”
 
 A(z) Krisztina Palace.jpg megjelenítése
 
Harriet Schröder, a Union Investment munkatársa hozzáfűzte: “Választásunkban közrejátszott a C&W bérbeadási csapatának munkája a Krisztina Palace-ban az elmúlt évek során és ezen felül lenyűgözött minket az ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó kollégák profizmusa, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Nagyon büszkék vagyunk budapesti zászlóshajó irodaházunkra és várjuk a zökkenőmentes átadás-átvételi folyamatot, valamint a magas színvonalú szakmai munkát, mely első osztályú szolgáltatást nyújt majd bérlőink részére, akik így még jobban érezhetik majd magukat ebben a fantasztikus épületben.”
 
A C&W ingatlanüzemeltetési és vagyongazdálkodási csapata piacvezető Magyarországon, összesen 472.000 négyzetméter iroda, kiskereskedelmi és ipari ingatlanterületet kezel, köztük olyan épületeket, mint a Váci Corner, az Aréna Plaza, több bevásárló park, bevásárlóközpont és logisztikai park. A csapatban 36 szakember dolgozik, olyan jelentős nemzetközi ügyfeleknek, mint a HB Reavis, a Resideal, a JP Morgan, a Lanebridge és a Rockspring. Szolgáltatásaink lefedik a napi üzemeltetést, a műszaki feladatok ellátását, valamint a pénzügyi tevékenységeket és bérlőkkel való kapcsolattartást. 
 
A 18.000 négyzetméteres Krisztina Palace Buda szívében helyezkedik el és a város egyik legikonikusabb, modern, A kategóriás irodaháza, mely nemrégiben megszerezte a BREEAM In Use ‘Very Good’ minősítést. A C&W az épület 2010-es átadásától kezdve részt vett a projekt bérbeadásában és olyan bérlői tranzakciókban közreműködött, mint az Emirates, a Mazars és a Johnson & Johnson. A C&W a Krisztina Palace kizárólagos bérbeadó ügynöksége.
Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Hattyú Ház

Hattyú u. 14.

kiadó iroda250 m2
bérleti díj14.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Budaörs Business Center Terrapark

Puskás Tivadar u. 5.

kiadó iroda392 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső