CBRE: Három megbízást nyert a Volksbank Real Estate AG-től

A CE LAND Holding, mint az osztrák Volksbank Real Estate AG kizárólagos képviselője a CBRE-t bízta meg a Duna Office Center, a Dexagon Irodaház és a B52 Irodaház exkluzív bérbeadó ügynökségi feladataival.

A CE LAND által vagyonkezelt három jelentős irodaépületnek bérbeadó ügynöksége kizárólagos megbízás keretében 2012 októberétől a CBRE lett. Az épületek Budapest meghatározó alpiacainak modern ingatlanjai: a Duna Office Center a Váci úton, a Dexagon a Fehérvári úton, a B52 a Kálvin tér közelében található.

 

A magyar tulajdonú CE LAND cégcsoport sokrétű hazai, regionális és multinacionális ingatlan-szakmai tapasztalatának köszönhetően képes magas szinten tartani ingatlanpiaci szolgáltatásait. „Portfoliónk három épülete most a CBRE szakértőinek segítségével tölthet be meghatározó szerepet a budapesti irodapiacon. Hiszem, hogy együttműködésünk jelentős sikereket hoz a jövőben.” – mondta Széll Csaba, a CE LAND cégcsoport ügyvezető igazgatója.

 

„Mindhárom épület a bérelhető területek széles skálájával és versenyképes bérleti feltételeivel méltán számíthat a bérlők érdeklődésére, ráadásul remek megközelítésük révén mind a dolgozóknak, mind az üzleti partnereknek elsőrangú választás.” – nyilatkozta a megbízás kapcsán Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Bank Center REGUS - Citibank Torony

Szabadság tér 7.

kiadó iroda750 m2
bérleti díj16 - 22 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső