Giga építkezésbe száll be a TriGranit Kínában

Szándéknyilatkozatot írt alá a TriGranit és a Kínai Népköztársaság délkeleti partjainál fekvő Fucsien tartományban található Putien város vezetői egy új városközpont illetve szabadidő-komplexum építéséről.

A TriGranit pénteki közleménye szerint az 500 000 négyzetméteres fejlesztés 20 hektáros területen valósul meg, tervezett értéke pedig 300 millió dollár.

A beruházásról szóló szándéknyilatkozatot szeptember 8-án írták alá a 16. Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Kiállításon Hsziamenben - derül ki a közleményből.

A Putien város által kiírt tenderre a TriGranit a helyi tapasztalatokkal rendelkező kínai Antel ingatlanfejlesztő társasággal aláírt együttműködési szerződés alapján konzorciumot hozott létre, amely elkészítette a városrész átalakítására és fejlesztésére vonatkozó tervét.

Az új városrészben irodákat, lakóépületeket, kulturális és kereskedelmi egységeket alakítanak ki.

Az aláíráskor Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója a közlemény szerint hangsúlyozta: "Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és -beruházó vállalata, a 15 éves TriGranit első kínai projektje bizonyítja, hogy egy stabil pénzügyi háttérrel, nemzetközi tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkező regionális vállalat képes a távol-keleti piacon is komoly üzleteket létrehozni". Hozzátette: a TriGranit félmillió négyzetméteres ingatlanfejlesztését Kínában továbbiak követik a közeljövőben.

Forrás: MTI
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Ausztria Ház

Vármegye u. 3-5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj8.5 - 10.5 €/m²/hó+áfa

Ceglédi nőtlen tiszti szálló

Rákóczi út 17.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső