Lengyelországban is fejleszt a Futureal Csoport

Caelum Development befektetői csoport és a Futureal Csoport ünnepélyes keretek között jelentette be a Nova Park projektről szóló, közös fejlesztési megállapodást. A 2012 első negyedévében átadásra kerülő bevásárlóközpont Gorzów Wielkopolskiban, Lengyelország egyik leggyorsabban fejlődő térségében, a német határtól 70 km-re található.

„A Futureal Csoporttal, Európa egyik legnagyobb ingatlan fejlesztőjével folytatott együttműködés igazolja a Nova Park projekt létjogosultságát, és bizonyítja, hogy a beruházás vonzó befektetés” – nyilatkozta David Sharkey, a Caelum Development tulajdonosa.

„A Nova Park létesítmény, amelynek nagy részét már bérbe is adtuk, kitűnő projekt. Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen tapasztalt és megbízható partnerrel együttműködve mutatkozhatunk be a lengyel piacon” – nyilatkozta Futó Gábor, a Futureal Csoport vezérigazgatója.  

A Nova Park tervezett megnyitása 2012 első negyedévében várható. A bevásárlóközpont bérbeadottsága elérte 62 %-os szintet, a bérlők között számos olyan márka is szerepel, amelyek eddig nem voltak jelen a helyi piacon, többek között a H&M, az MK Bowling, az Intersport, a SuperPharm, a Smyk, a Kappahl, és a Fielmann. A már ismert brandek közül megtalálható lesz itt a Piotr & Paweł, a C&A, a Triumph, a Deichmann, az Empik, a CCC, az Apart, a Wojas.  A 32 400 m²-es bérbe adható terület 150 kiskereskedelmi szolgáltató között oszlik meg. A 910 férőhelyes, ingyenes parkoló a látogatók kényelmét szolgálja. A Nova Park a Lubuszi Vajdaság legnagyobb bevásárlóközpontja lesz, amely a vajdaság székhelyén, Gorzów Wielkopolskiban épül meg. A projekt generálkivitelezője a Warbud és a Mercury Engineering.


Caelum Development – Varsói központú, ír befektetői csoport, amelyet tízéves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező magánbefektetők csoportja alapított 2002-ben. A Caelum Development Közép-Kelet-Európában, elsősorban Lengyelországban, Romániában és Németországban tevékenykedik. Főleg többfunkciós bevásárlóközpontok építésével foglalkozik, a közepes és nagyobb méretű városokban.

A Caelum Development a társaság portfóliójában szereplő projektek befektetője, fejlesztője, irányítója és támogatója: Galeria Askana (Gorzów Wielkopolski), Galeria Młyńska (Racibórz), Wratislavia Center (Wrocław), Galeria Wisła (Płock), Familia (Gdańsk), Stara Cegielnia (Szczecin).

A Nova Park projekten kívül a Bukarest központjában épülő többfunkciós bevásárló- és szórakoztatólétesítmény, a ParkLake Plaza a Caleum Development  folyamatban lévő legnagyobb projektje. A létesítmény teljes területe 330 000 m².
 

Forrás: Futureal
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Hill Side Irodaház

Alkotás u. 55-61.

kiadó iroda12000 m2
bérleti díj15.9 - 17.9 €/m²/hó+áfa

Bank Center

Szabadság tér 7.

kiadó iroda588 m2
bérleti díj17 - 24 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Maros BC

Maros utca 19-21.

kiadó iroda530 m2
bérleti díj12.5 - 13 €/m²/hó+áfa

XIII. Szegedi út 54. Társasház

Szegedi út 54.

kiadó iroda460 m2
bérleti díj10 - 10 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső