Lengyelországban is fejleszt a Futureal Csoport

Caelum Development befektetői csoport és a Futureal Csoport ünnepélyes keretek között jelentette be a Nova Park projektről szóló, közös fejlesztési megállapodást. A 2012 első negyedévében átadásra kerülő bevásárlóközpont Gorzów Wielkopolskiban, Lengyelország egyik leggyorsabban fejlődő térségében, a német határtól 70 km-re található.

„A Futureal Csoporttal, Európa egyik legnagyobb ingatlan fejlesztőjével folytatott együttműködés igazolja a Nova Park projekt létjogosultságát, és bizonyítja, hogy a beruházás vonzó befektetés” – nyilatkozta David Sharkey, a Caelum Development tulajdonosa.

„A Nova Park létesítmény, amelynek nagy részét már bérbe is adtuk, kitűnő projekt. Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen tapasztalt és megbízható partnerrel együttműködve mutatkozhatunk be a lengyel piacon” – nyilatkozta Futó Gábor, a Futureal Csoport vezérigazgatója.  

A Nova Park tervezett megnyitása 2012 első negyedévében várható. A bevásárlóközpont bérbeadottsága elérte 62 %-os szintet, a bérlők között számos olyan márka is szerepel, amelyek eddig nem voltak jelen a helyi piacon, többek között a H&M, az MK Bowling, az Intersport, a SuperPharm, a Smyk, a Kappahl, és a Fielmann. A már ismert brandek közül megtalálható lesz itt a Piotr & Paweł, a C&A, a Triumph, a Deichmann, az Empik, a CCC, az Apart, a Wojas.  A 32 400 m²-es bérbe adható terület 150 kiskereskedelmi szolgáltató között oszlik meg. A 910 férőhelyes, ingyenes parkoló a látogatók kényelmét szolgálja. A Nova Park a Lubuszi Vajdaság legnagyobb bevásárlóközpontja lesz, amely a vajdaság székhelyén, Gorzów Wielkopolskiban épül meg. A projekt generálkivitelezője a Warbud és a Mercury Engineering.


Caelum Development – Varsói központú, ír befektetői csoport, amelyet tízéves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező magánbefektetők csoportja alapított 2002-ben. A Caelum Development Közép-Kelet-Európában, elsősorban Lengyelországban, Romániában és Németországban tevékenykedik. Főleg többfunkciós bevásárlóközpontok építésével foglalkozik, a közepes és nagyobb méretű városokban.

A Caelum Development a társaság portfóliójában szereplő projektek befektetője, fejlesztője, irányítója és támogatója: Galeria Askana (Gorzów Wielkopolski), Galeria Młyńska (Racibórz), Wratislavia Center (Wrocław), Galeria Wisła (Płock), Familia (Gdańsk), Stara Cegielnia (Szczecin).

A Nova Park projekten kívül a Bukarest központjában épülő többfunkciós bevásárló- és szórakoztatólétesítmény, a ParkLake Plaza a Caleum Development  folyamatban lévő legnagyobb projektje. A létesítmény teljes területe 330 000 m².
 

Forrás: Futureal
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Panoráma Offices

Rákóczi u. 1.

kiadó iroda2500 m2
bérleti díj8.1 - 17 €/m²/hó+áfa

Buda Center

Hegyalja u. 7-13.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj9.8 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső