Megújult a harkányi fürdő

Az elmúlt hetekben a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő nagymedencéjének gépészeti tere teljes mértékben megújult. A medencét kiszolgáló berendezések egy teljesen új, modern gépészeti teret kaptak, köszönhetően a Leier által kínált, Magyarországon szinte egyedülálló technológiának: a cég méretre gyártott, kéregfal elemei, monolit vasbeton szerkezetként töltik be a funkciójukat.

Egyszerű, gyors, minőségi és precíz eredményt hoz – ezekkel az előnyökkel rendelkeznek a Leier méretre gyártott, kéregfal-elemei, - ezt vették figyelembe a gépészeti tér kialakításakor a szakemberek és az építtetők is. Az 5,65 méter hosszú, 3,5 méter széles és 2,40 m magas medence gépészeti tere négy körítőfalat és két belső elválasztófalat kapott, három nagyobb összefüggő teret kialakítva ezzel. A hat darab falat és a födémet mindössze három óra alatt rakták össze a Leier és a társuló kivitelező cég szakemberei – utóbbiak egyébként először dolgoztak ezzel a technológiával és meglepődtek annak az egyszerűségén és gyorsaságán.

 

„Fél nap sem kellett, és készen lett a több mint 40 négyzetméternyi, komplett vasbeton fal. A kivitelező cégnek annyira megtetszettek a Leier kéregfalai és a technológia hatékonysága, hogy rögtön árajánlatot is kértek tőlünk két darab liftakna megvalósítására, amelyeket szintén a gyógyfürdő területén készítünk majd el a közeljövőben, kivitelezésük három napig fog tartani.” – mondta el a Leier projekt menedzsere, Prém Szabolcs. „A Leier kéregfal elemek két, 5-6 cm vastag, vasalt külső zsalurétegből állnak, amelyeket térrácsvasalatok kötnek össze egymással. A kéregfal külső síkjainak távolsága a kívánt falvastagságtól függően különböző lehet, a fal a végleges állapotot és szilárdságot a két zsaluréteg közötti üreg helyszíni kibetonozása, illetve a beton teljes megszilárdulása után éri el. Ezeket az egyedi tervezésű vasbeton építőelemeket a cégcsoport jánossomorjai üzemében gyártjuk.” – tette hozzá a szakértő.

 

A Leier vasbetonelemek felhasználásával – a már felsorolt termékelőnyök miatt – a létesítmények gyorsabb átadása, a korábban megkezdett működtetése és az ezzel járó bevételek miatti profit az építkezéseket sokkal gazdaságosabbá teszi.
 

Forrás: Stern Communications
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Madách Irodaház

Madách tér 3-4.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj6 - 7.5 €/m²/hó+áfa

Infopark E épület

Neumann János u. 1/E

kiadó iroda1557 m2
bérleti díj12.25 - 14 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Nivelco Trade Center

Dugonics u. 11.

kiadó iroda761 m2
bérleti díj6.5 - 9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső