Sikeres volt a Bank Center irodaterületének bérbeadása

A Bank Center, Budapest prémium kategóriás irodaháza új bérlővel, a Qatar Airways-zel gyarapodott a napokban. Budapest központi irodaháza ezen kívül több mint 3500 négyzetméterről írt alá bérleti szerződés-hosszabbítást az elmúlt hónapokban.

A Bank Centerben – tulajdonosai, az Allianz és a Generali támogatásával - komoly átalakítások történtek az elmúlt évben. A Qatar Airways és más bérlők hosszú távú, bérleti szerződéshosszabbításainak köszönhetően, az új és meghosszabbított szerződések az épület alapterületének mintegy 45 százalékát fedték le az elmúlt másfél évben. Ez igen jelentős arány, figyelembe véve a budapesti irodapiacon üresen álló irodaterek nagyságát és a jelenlegi gazdasági bizonytalanságot az Európai Unióban.

A bérlők listáján a Qatar Airways-en kívül kívül eddig is olyan neves vállalatok szerepeltek, mint a Weil, a BorsodChem, az OTP Bank, az Amgen, és a Regus. E bérlői kör az idei második és harmadik negyedévben többek között olyan cégekkel bővült tovább mint a Franklin Templeton, a Falkenburg Corporate Finance, az Enterprise Investors, és a Finalyse Budapest.

„Különösen nagyra értékeljük a Qatar Airways, illetve meglévő bérlőink hosszú távú elkötelezettségét irodaházunk mellett. Ez is bizonyítja, hogy a bérlőinkkel és partnereinkkel folytatott szoros együttműködésre épülő stratégia a helyes út a jelenlegi piaci környezetben” – hangsúlyozta Éles Anett, a Bank Center bérbeadási vezetője. „Fő célunk és küldetésünk, hogy kiemelkedő színvonalú, és kiváló ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára. A szerződés-hosszabbításokkal és az újonnan kiadott irodákkal a Bank Center jelenlegi kihasználtsága eléri a 85 százalékot”. A GLL Real Estate Partners kezelésében lévő Bank Center bérbeadási és ingatlanüzemeltetési tevékenységét az Avestus Real Estate végzi.

 

Az Avestus Real Estate

Az Avestus Real Estate Kelet-Közép-Európa vezető ingatlanfejlesztőinek egyike. A vállalat az írországi központú Avestus Capital Partners vezető nemzetközi ingatlanbefektető társaság teljes körű szolgáltatásokat nyújtó fejlesztési divíziója. Az Avestus Real Estate megbízóként és tanácsadóként sokszínű eszközportfólió kialakításában, strukturálásában, finanszírozásában, fejlesztésében és kezelésében működik közre. (www.avestusrealestate.com)

 

A GLL Real Estate Partners

A GLL Real Estate Partners GmbH intézményi befektetőket megcélzó, ma már egyik piacvezető ingatlankezelő vállalatot 2000-ben alapították Münchenben. A müncheni központ mellett a GLL Real Estate Partners Luxemburgban, Magyarországon és az Egyesült Államokban tart fenn irodát. A vállalat mintegy 4 milliárd euró értékben üzemeltet ingatlanokat több mint tizennégy országban. (www.gll-partners.com)

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 12.85 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Skylight City

Róbert Károly krt. 54.

kiadó iroda15393 m2
bérleti díj9.5 - 11.5 €/m²/hó+áfa

ORION Irodák

Jászberényi út 29.

kiadó iroda600 m2
bérleti díj3 - 4 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

40 - 60m²
2018. 01. 16.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső