Szerződéshosszabbítás és fejlesztések S Immo Magyarországnál

Fejlesztésekben és szerződésmegújításokban gazdag első félévet zárt az S IMMO csoport Magyarországon. A cégcsoportnak 2012 első hat hónapjában közel 14 000 m2-re, a bérbeadható terület 20 százalékára sikerült új bérleti szerződést kötnie, illetve hosszabbítania. A vállalat emellett átfogó fejlesztéseket indított el irodaházaiban.

Az S IMMO Hungary cégcsoport jelentős, 2000 m2 területre kötött új bérleti szerződést, valamint további, több mint 12 000 m2 területre hosszabbított megállapodást jelenlegi bérlőkkel. Négy új bérlővel sikerült megállapodni a City Center, Buda Center valamint Maros Utca Business Centerben, összesen 820 m2 terület bérbeadásáról, illetve közel 1200 m2 területbővítésről. Közel 10 000 m2 irodaterületet érintő szerződéshosszabbításról egyeztek meg az egyik vezető pénzintézettel a River Estates irodaházban, 1 100 m2területről az épületben található fitnesz-terem üzemeltetőjével, valamint további 500 m2 területről a City Center, Buda Center irodaházakban.

 

„A gazdasági válság hatásai ellenére tartani tudjuk a közel 90 százalékos bérbeadottsági arányt, amely az adott körülmények között igen jó eredménynek számít. Nem csak a cégünk, hanem az egész piac szempontjából kiemelkedő sikernek tartjuk, hogy rendkívül nagy, 10 000 m2 területre sikerült szerződést hosszabbítanunk egy bérlővel. A irodaingatlan-piac stagnál és nagyon nehéz időket él meg, ezért fontos, hogy ügyfeleink elégedettek az épületeinkkel és szolgáltatásainkkal, és a szerződéshosszabbítások mellett döntöttek. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy bérlőink otthon érezzék magukat az irodaházainkban, ezért több átfogó fejlesztést indítottunk” - mondta Sermer Katalin, az S IMMO Magyarországért felelős területi vezetője.

 

Az év első felében a tulajdonos felújította a City Center földszinti auláját, az épületbejárat külső részének újjáépítése hamarosan megkezdődik, míg a River Estates épülete kétéves műszaki átalakítás során újul meg. További három épületben, a Buda Centerben, a Pódium Irodaházban és a Maros Utca Business Centerben műszaki jellegű fejlesztések (hűtő- és kazánrendszerek cseréje) történtek, valamint az utóbbi irodaháznál az épület adottságait kihasználva a belső kertet is felújították. A beruházásokra a vállalat közel 550 millió forintot költ az idei évben.

„Természetesen fontosnak tartjuk környezettudatos irodák megteremtését, ezért a fejlesztéseinket ebben a szellemben hajtjuk végre. Fokozottan figyelünk többek között a hatékony hűtés- és fűtéstechnikák alkalmazására, a vízfogyasztás csökkentésére, valamint a szelektív hulladékgyűjtésre”– tette hozzá Sermer Katalin.

 

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

INFOPARK A épület

Neumann J. u. 1.

kiadó iroda30 m2
bérleti díj12.5 - 13 €/m²/hó+áfa

Margit Palace

Henger u. 2.

kiadó iroda1693 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső