Új bérlő az M0-Business Parkban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen képviselte a Constructa Asset Management céget a Carvall Investors oldalán a Gebrüder Weiss logisztikai vállalattal kötött 3,900 négyzetméterre szóló bérleti szerződés megkötésében a szigetszentmiklósi M0 Central Business Parkban.

A Gebrüder Weiss, mely egy logisztikával és szállítmányozással foglalkozó ismert családi vállalkozás 2012. márciusában költözött a park területére. Tarró Emília a C&W budapesti irodájának ipari részlegvezetője elmondta: “Mint az M0 Central Business Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége büszkén erősítjük meg az ismert nemzetközi logisztikai vállalat, a Gebrüder Weiss szerződéskötését: Örülünk, hogy egy ilyen kiemelkedő bérlő költözik az üzleti parkba és bízunk benne, hogy a bérbeadó rugalmassága és az épület tulajdonságai hosszú távon kielégítik majd a Gebrüder Weiss ingatlanigényeit.”

 

Bencsics Balázs, a Gebrüder Weiss logisztikai vezetője hozzáfűzte: “Örülünk, hogy beköltözhetünk a magas színvonalú M0 Central Business Parkba, mely a saját dunaharaszti ipari épületünk közelében található. Ez a jövőbeni terjeszkedési lehetőség mellett egy másik fontos tényezője volt a döntésünknek.” Patrick Rebel, a Constructa vagyonkezelési vezetője elmondta: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Gebrüder Weiss az M0 Central Business Parkba költözött. A C&W profi ingatlan bérbeadási csapatának köszönhetően, az elmúlt 4 hónap során a park telítettségi szintje növekedett és reméljük, hogy ez a folyamat a jövőben is folytatódik majd, és ezen kiemelkedő bérlő több, hasonló bérlőt vonz majd a még üresen álló területekre.”

Az M0 Central Business Park, Szigetszentmiklóson, Budapesttől 17 kilométerre található. A terület közvetlen összeköttetésben áll több belföldi és külföldi úthálózattal, melyek az M0 autópályán közelíthetők meg Budapest deli része felé. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően a terület minden irányból könnyen megközelíthető és a fent említett M0 összekötő könnyű elérést biztosít az M1, M7 és M5 autópályák felé is. Az M0 Central Business Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége aC&W.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Hattyú Ház

Hattyú u. 14.

kiadó iroda250 m2
bérleti díj14.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Tabán Irodaház

Krisztina tér 1.

kiadó iroda1810 m2
bérleti díj10.5 - 12.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső