Új bérlő az M0-Business Parkban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen képviselte a Constructa Asset Management céget a Carvall Investors oldalán a Gebrüder Weiss logisztikai vállalattal kötött 3,900 négyzetméterre szóló bérleti szerződés megkötésében a szigetszentmiklósi M0 Central Business Parkban.

A Gebrüder Weiss, mely egy logisztikával és szállítmányozással foglalkozó ismert családi vállalkozás 2012. márciusában költözött a park területére. Tarró Emília a C&W budapesti irodájának ipari részlegvezetője elmondta: “Mint az M0 Central Business Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége büszkén erősítjük meg az ismert nemzetközi logisztikai vállalat, a Gebrüder Weiss szerződéskötését: Örülünk, hogy egy ilyen kiemelkedő bérlő költözik az üzleti parkba és bízunk benne, hogy a bérbeadó rugalmassága és az épület tulajdonságai hosszú távon kielégítik majd a Gebrüder Weiss ingatlanigényeit.”

 

Bencsics Balázs, a Gebrüder Weiss logisztikai vezetője hozzáfűzte: “Örülünk, hogy beköltözhetünk a magas színvonalú M0 Central Business Parkba, mely a saját dunaharaszti ipari épületünk közelében található. Ez a jövőbeni terjeszkedési lehetőség mellett egy másik fontos tényezője volt a döntésünknek.” Patrick Rebel, a Constructa vagyonkezelési vezetője elmondta: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Gebrüder Weiss az M0 Central Business Parkba költözött. A C&W profi ingatlan bérbeadási csapatának köszönhetően, az elmúlt 4 hónap során a park telítettségi szintje növekedett és reméljük, hogy ez a folyamat a jövőben is folytatódik majd, és ezen kiemelkedő bérlő több, hasonló bérlőt vonz majd a még üresen álló területekre.”

Az M0 Central Business Park, Szigetszentmiklóson, Budapesttől 17 kilométerre található. A terület közvetlen összeköttetésben áll több belföldi és külföldi úthálózattal, melyek az M0 autópályán közelíthetők meg Budapest deli része felé. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően a terület minden irányból könnyen megközelíthető és a fent említett M0 összekötő könnyű elérést biztosít az M1, M7 és M5 autópályák felé is. Az M0 Central Business Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége aC&W.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

WestEnd City Center Offices

Váci út 1-3.

kiadó iroda847 m2
bérleti díj13.75 - 14.5 €/m²/hó+áfa

Dél-Buda Center

Fehérvári út 79.

kiadó iroda1350 m2
bérleti díj9 - 10 €/m²/hó+áfa

Madarász Irodapark

Madarász Viktor u. 47-49.

kiadó iroda14500 m2
bérleti díj11 - 0 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső