Új bérlő budaörsi Terraparkban

Az év első két hónapjában több kisebb volumenű bérbe adást követően fontos sikert könyvelhet el a Terrapark kft, ugyanis a hazai IT szektor egyik meghatározó szereplője, az S&T Consulting Hungary Kft is az irodapark mellett tette le voksát.

Ahálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszereket, integrált vállalatirányítási megoldásokat illetve mérnöki tervező szoftvereket fejlesztő S&T közel 1600 négyzetméternyi irodaterületet vesz bérbe. Az új bérlő június 1-jén költözik a Terrapark legmodernebb „C” épületébe, ahol öt évre szóló bérleti szerződést írt alá.

 

„Az S&T Consulting Hungary Kft központja már évek óta Budaörsön volt, munkatársaink remekül éltek az autópályák közelsége és a kiváló infrastruktúra kínálta előnyökkel” – fogalmaz Kulcsár Sándor, gazdasági igazgató. „A tevékenységeink, mobilitásunk számára ideális elhelyezkedést megtartva olyan professzionális irodai környezetet kerestünk, amely rugalmasan biztosít teret cégünk fejlődéséhez. Ezt találtuk meg a Terrapark kínálatában” – összegez Szabó Péter, az S&T Kft. ügyvezetője.

 

Az irodapiaci helyzet kihívásai ellenére továbbra is élénk az érdeklődés a budaörsi Terrapark C és D épülettömbjei iránt. „Azt tapasztaljuk, hogy a folyamatosan változó gazdasági környezet hatásaira a cégek működésük minden területén igyekeznek reagálni – ami alól az irodamegoldások sem képeznek kivételt” – mondja Szilágyi Éva, a Terrapark értékesítési és marketing vezetője. „Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális rugalmassággal és gyorsasággal kezeljük a bérlői igényeket, és partnerek legyünk akár modernizálni, bővülni szeretnének, vagy éppen irodai költségeiket kívánják optimalizálni.”

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Vadkacsa Park

Nánási ú 1/b

kiadó iroda206 m2
bérleti díj0 - 10 €/m²/hó+áfa

Ligetváros Irodaközpont

Damjanich u. 11-15

kiadó iroda540 m2
bérleti díj10.5 - 10.5 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Frangepán utca 8-10. Irodaház

Frangepán utca 8-10.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj3.6 - 5.3 €/m²/hó+áfa

Szent László Téri Szolgáltató Ház

Szent László tér 20.

kiadó iroda802 m2
bérleti díj6 - 6 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső