Új fejlesztésbe kezd az ABLON az Airport City Logisztikai Parkban

6,300 nm raktár és irodaterület bérletére írt alá szerződést a napokban a Benteler Distribution Hungary Kft. és az ABLON cégcsoportba tartozó New Sites Kft. A szerződés értelmében a Benteler Distribution hosszútávú bérlője lesz az Airport City Logisztikai Park H épületének. Ezzel a tranzakcióval megkezdődik a park harmadik fázisának fejlesztése. Az épületet a tervek szerint 2012 decemberében adják át az Ablon Group dél-pesti logisztikai bázisán.

Az M0-M4 autópályák és a Liszt Ferenc Repülőtér közelében fekvő Airport City Logisztikai Parkban létesítendő ipari csarnok és irodakomplexum az Ablon Group beruházásban épül meg. Az új fejlesztéssel újabb 6750 nm raktárral, illetve irodaterülettel bővül a park. A Benteler Distribution Hungary Kft. a világszerte aktív Benteler Distribution Group tagja. A 31 ország kb. 60 helyszínén, hozzávetőlegesen 1400 alkalmazottat foglalkoztató Benteler Distribution az egyik legjelentősebb acélipari vállalat.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy logisztikai parkunk egy ilyen, az építőipar számára különösen nehéz időszakban is töretlenül fejlődik és egy újabb piacvezető céggel bővül bérlői portfóliónk. Mivel a Bentelerrel kötött szerződés az Airport City újabb ütemének megkezdését is jelenti, úgy gondolom a tranzakció valóban fontos esemény nem csupán a cégcsoport, de a hazai logisztikai piac mindennapjaiban is.” - mondta Lovro Adrienn, az Ablon Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A beruházás a Benteler Distribution működési és kereskedelmi igényeinek megfelelően valósul meg, és további irodai területekkel is bővíti a park kínálatát. A tervek alapján az új épületben olyan szolgáltatások is helyet kapnak majd, melyek a park jelenlegi bérlőinek kényelmét is szolgálják majd.

 

„A Benteler Distribution alapos piaci szűrést és szigorú feltételrendszerben folytatott versenyeztetést követően döntött az Airport City mellett. Biztosak vagyunk benne, hogy igényeinkre szabottan megépülő, új és korszerű cégközpontnak  ideális otthona lesz az Ablon Group logisztikai parkja. A bérbeadói rugalmasság, a megfelelő elhelyezkedés és a szakmai felkészültség fontos szerepet játszott a döntésünkben. - mondta az üzlet kapcsán Böszörményi Ilona, a Benteler Distribution Hungary Cső és Acélkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. „A Benteler a termékválaszték, gyártási kapacitás és szolgáltatások széleskörű bővítésének köszönhetően az elmúlt években értékesítési volumenét számottevően növelte. Az új beruházás elkészülte lehetővé teszi, hogy a jelenleg gyártási és raktározási kapacitásunkat jelentősen növeljük, ezzel további  munkahelyeket teremtve”- tette hozzá.

 

A kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére is folyamatosan növekvő logisztika park kiadottsága az újabb ütemmel  immár 80%-osra bővül. A jelenleg 6000 m2 raktár és 750 m2 azonnal költözhető irodai területet kínáló Airport City vitathatatlanul a  térség legaktívabb ipari fejlesztése, bérlői körének diverzitását illetően is vezető piaci szereplő. A park 2008-as átadása óta olyan  logisztikai, kereskedelmi és ipari vállalatoknak biztosít raktár- és irodai bázisokat, melyeknek egyaránt fontos az autópályák, a repülőtér és a város gyors elérhetősége, a helyszíni reptéri vámkezelés lehetősége, a magas színvonalú szolgáltatás és a több évtizedes nemzetközi fejlesztési tapasztalat.

Forrás: CPI Hungary
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 12.85 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Millenáris Classic Irodaház

Lövőház u. 39.

kiadó iroda790 m2
bérleti díj16 - 18 €/m²/hó+áfa

Szent László Téri Szolgáltató Ház

Szent László tér 20.

kiadó iroda802 m2
bérleti díj3 - 4 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

40 - 60m²
2018. 01. 16.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső