A kategória

Bázis Office Center

1027 Budapest, Horvát u. 14-24.Iroda bérleti díj
15 - 20 €/m2/hó + ÁFA
Jelenleg össz.kiadó iroda
400 m2
Min. bérbeadható iroda
10 m2
Irodaterület összesen
800 m2

Munkaállomások

Összes munkaállomás:
60
Szabad munkaállomás:
30
Ár/munkaállomás:
175

Bázis Office Center adatai

Bérbeadottság:
50%
Építés:
2009 Január
Felújítás:
2020 Szeptember
Liftek száma:
3

Munkaállomások

Összes munkaállomás:
60 db
Szabad munkaállomás:
30 db
Ár/munkaállomás:
175 €/hó + ÁFA

Munkaállomások

Összes munkaállomás:
60 db
Szabad munkaállomás:
30 db
Ár/munkaállomás:
175 €/hó + ÁFA

Munkaállomások

Összes munkaállomás:
60 db
Szabad munkaállomás:
30 db
Ár/munkaállomás:
175 €/hó + ÁFA

Parkolók

Parkoló típusa:
Mélygarázs
Szabad
20 Parkoló
Parkolási díj:
130 €/gk/hó + ÁFA

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Fotók / Alaprajzok

LokációMegközelítési lehetőségek

2-es Metró – Széll Kálmán téri és Batthyány téri megállók csak 5-10 percre, a 4-6-os villamos megálló csak 1 percre, sőt a 86-os, 11-es buszmegállók az irodaház előtt találhatóak. Számtalan bank, közismert és elismert cég irodája is megtalálható a környéken.

Szolgáltatás

Irodabérlés
- teljesen felszerelt irodahelyiségek,
- háttér infrastruktúrával ellátva (nyomtató, szkenner, wi-fi, széles sávú internet, fűzőgép, laminálógép, iratmegsemmisítő, szerverszoba stb.)
- teljesen felszerelt konyha
- recepciós szolgáltatás (fogadjuk hívásait, üzenetet továbbítunk, postáját átvesszük, továbbítjuk, vendégeit fogadjuk, tárgyalásait bekészítjük stb.).

Virtuális iroda
- egy iroda, ahova nem kell bejárni, nem kell irodahelységet bérelni, és mégis tökéletesen működik
- üzleti cím és recepciós háttér ( telefonhívásait akár cége nevében fogadjuk és továbbítjuk fogadjuk hívásait, üzenetet továbbítunk, postáját átvesszük, továbbítjuk), az állandó irodabérlés terhei nélkül.

Tárgyalóbérlés
adjon a részletekre, és tárgyalásait szervezze egy olyan budai irodaházba, amely lehengerli ügyfeleit. Válasszon megbeszéléseihez modern, tökéletesen felszerelt, tárgyalókat, hogy megbeszélései sikeresek legyenek.

Székhely megoldás
legyen cége, vállalkozása székhelye Budán. Válasszon székhelyéül egy impozáns irodaházat, melyet ügyfelei is értékelni fognak. Székhely megoldásunk számtalan hasznos funkcióval, kedvező áron.

általános leírás

Egy elegáns iroda épület, mely a Vár és a Rózsadomb lábánál, a Margit körút szomszédságában, frekventált helyen található, így impozáns, mégis könnyen megközelíthető bázist biztosít vállalkozásának.

Vegye igénybe berendezett irodáinkat akár még ma, és ezzel egy időben tapasztalja meg a munkájában támogatást jelentő recepció és teljes infrastruktúra minden előnyét. Érjen el üzleti sikereket még hatékonyabban, felesleges költségek nélkül. Legyen szó irodabérlésről, tárgyalóbérlésről, virtuális iroda vagy székhely megoldásról. Tegye üzleti tevékenységét még hatékonyabbá, az Ön vállalkozásának profiljához és méretéhez illő, teljesen berendezett és felszerelt irodával, amelyet rugalmasan és kezdő befektetés nélkül használhat.

Irodabérlés előnyei:
1. költséghatékony – hiszen nem kell beruháznia infrastruktúrára, bútorokra, mert minden a rendelkezésére áll. Ezenkívül csak azután kell fizetnie, amekkora irodahelységet használ, nem kell területi díjat fizetnie a közlekedők, a konyha, a mellékhelységek, a fogadótér és a recepció használatáért. Az irodabérlés szolgáltatásunkat pedig akár rész munkaidőben, időarányosan is igénybe veheti
2. rugalmas – mert illeszkedik cége igényeihez, akár egyszemélyes, akár többszemélyes irodára van szüksége
3. a berendezett és felszerelt innovatív irodák, munkahelyek azonnal igénybe vehetőek, nincs várakozás, nincs elvesztegetett idő
4. teljes irodai infrastruktúrát biztosít, amelybe a telekommunikációs háttér (korlátlan szélessávú Internet, Wifi, komplex telefon és faxszolgáltatás) és a teljes irodatechnikai háttér (fénymásoló, fekete-fehér és színes nyomtatók, szkenner, fax, nagy kapacitású szerverek és projektor) is beletartozik
5. az irodaház a hét minden napján, a nap minden órájában 7/24-ban nyitva áll Ön előtt, a kártyás beléptető rendszerrel a munkaidő csak Öntől függ, szabadon használhatja irodáját
6. modern „A” kategóriás irodaházi körülmények között biztosít professzionális munkahelyet Önnek és kollégáinak
7. az informatikai rendszer kezelését és karbantartását IT szakemberek végzik8. a széles körül recepciós szolgáltatás, amely biztosítja a zavarmentes munkamenetet. Hiszen a recepción sokéves tapasztalattal rendelkező kollegáik a telefon, posta és fax forgalmat teljes körűen kezelik, saját cégnevén fogadják telefonhívásait, magyarul vagy akár angolul. Emellett egyéb adminisztrációs háttérfeladatok lebonyolításában titkárnői szolgáltatások elvégzésében (óradíjas elszámolásban) és fordítás, tolmácsolás, adatrögzítés menedzselésében is számíthat rájuk.

Az irodaház üzleti megjelenése mellett számtalan előnyös oldala van, melyek érezhetően megkönnyítik a mindennapi munkát. Ilyen például az épületben üzemelő 24 órás portaszolgálat, a mélygarázs, az étterem vagy a könnyű megközelíthetőség. Legyen vállalkozása a központban, ahol a 2-es Metró – Széll Kálmán téri és Batthyány téri megállók csak 5-10 percre, a 4-6-os villamos megálló csak 1 percre, sőt a 86-os, 11-es buszmegállók az irodaház előtt találhatóak.

Az iroda szolgáltatásai:
Berendezett irodák l Virtuális iroda szolgáltatás l Tárgyaló szolgáltatás l Székhely megoldás l

A fenti bérleti díj tájékoztató jellegű, az épület alap-bérleti díjait mutatja és nem tartalmazza az üzemeltetési és szolgáltatási díjakat (internet, telefon, recepciós szolgáltatás stb.) pontos ajánlatokat előzetes igényfelmérés után tudunk adni!


KAPCSOLAT, BÉRBEADÁS

Írj a hirdetőnek

Bázis Office Center

ajánlatkérés küldése

Irodaház kereső